Kamers

Bij Revira Volta is het mogelijk om meerdere soorten kamers te huren, en ons kleine vrijstaande huisje. Geef bij je boeking dan ook direct aan welke kamer je interesse heeft en dan kijken wij of deze voor je beschikbaar is.

 

Boek nu bij ons

Het grote huis

In het grote huis zijn enkele slaapkamers beschikbaar, allen voorzien van ruime tweepersoons bedden, en een grote gedeelde woonkeuken waar je kunt koken en kunt genieten van een heerlijk ontbijt. Vanuit het grote huis kijk je ook over de streek uit en heb je toegang tot het heerlijke terras met zwembad en buitenkeuken.

Slaapkamer 1

Slaapkamer 2

Slaapkamer 3

 

Slaapkamer 4: A Casinha (het kleine huisje)

A casinha is onze comfortabel externe kleine huisje met twee slaapkamers, een badkamer met toilet, douche en dubbele wasbak, gezellige kleine living, en een eetkeuken voorzien van alle apparatuur (koelkast met vriesgedeelte,  vaatwasser, oven en 4 pits inductiekookplaat). De casinha heeft aan de achterzijde een ruim privĂ©-terras met tuinmeubilair Lees meer over de casinha hier.

 

Boek nu bij ons

 

Het zwembad

Ons heerlijke zwembad is voorzien van een breed buitenterras, heerlijke ligstoelen en genoeg plekken in zowel de zon als schaduw. Geniet hier van het verfrissende water, de buitenkeuken, en de rust en natuur van Quinta Revira Volta.