About us

Quinta Revira Volta; Marilyn & Serge

Wij zijn Serge Metz en Marilyn Parris, beiden afkomstig uit Amsterdam. 

Serge speelde in een kinderloos  en hypotheek-vrij ver verleden saxofoon, voor de liefde en om den brode.  Hij speelt nog steeds saxofoon ( want, eens een muzikant, altijd een muzikant)  en is een enorme muziekliefhebber met een vrij brede muzieksmaak, waarbij de meeste liefde gaat naar de Jazzmuziek. 
Samen met andere gelijkgestemde zielen muziek maken is een enorme passie, een passie die hij in Portugal om wil zetten en gebruiken om kleinschalige concerten en optredens te gaan organiseren die podium kunnen bieden aan zowel gevestigde als beginnende muzikanten.

Marilyn heeft zich jarenlang met passie gericht op de buitenkant van de mensch, was daar op goed moment klaar mee, en stortte zich toen op het verwennen van de inwendige mensch. Haar passie voor food en alles wat daar  mee te maken heeft krijgt in Portugal genoeg ruimte. Om te zien en ervaren hoe je van zoiets kleins en kwetsbaars als een zaadje, met behulp van aarde, water, zon, liefde  en aandacht gewassen kunt kweken waar je dan weer de heerlijkste gerechten mee kunt maken om  de inwendige mensch mee te verwennen is iets magisch. 
Er valt nog een hoop te leren en te ontdekken op dat gebied.

Het is geweldig dat we onze passies met elkaar kunnen delen, muziek, lekker en gezond eten, de natuur, fijne relaxte sfeer creĆ«ren met fijne mensen om ons heen, humor, kunst en al het andere moois en wonderlijks dat deze planeet ons aanbied. 
De droom is om dat ook met onze gasten te kunnen delen, dus als je jezelf  een beetje herkent in deze omschrijving; je bent meer dan welkom op Quinta Revira Volta

 

Neem contact met ons op